“Mooie woorden van
blije klanten”

Reviews

Tijdens het kennismakingsgesprek bracht Mariska heel wat kaarten met zich mee waar verschillende woonstijlen op werden uitgedrukt. Hieruit kozen wij een aantal kaarten die pasten bij onze stijl. De voorpret was begonnen! Mariska heeft tijdens ons gesprek goed geluisterd naar onze wensen, eventuele meubels die wij terug wilde zien en de keuze voor een nieuwe vloer. Vanuit hier ging zij aan de slag met een passend ontwerp voor ons. Van het resultaat raakten wij direct ENTHOUSIAST! Het ontwerpboek hebben wij samen met de kleur, vloer, behangstalen en raamdecoratie ontvangen in een mooie cadeauverpakking. 

Wij kunnen niet wachten om jouw ontwerp in praktijk te brengen, dankjewel!

Marlon en Jeroen, Hoorn 

Mijn langgekoesterde droom om een interieurstyliste in te schakelen voor het indelen en stylen van onze nieuwe woning is werkelijkheid geworden. Na ons kennismakingsgesprek met Mariska en een voor ons gemaakt persoonlijk moodboard hadden wij er het volste vertrouwen in dat het helemaal goed zou komen. En toen was daar ons “cadeautje” Zo voelde het voor ons althans. Direct bij het openen van de box met stalen en het ontwerpboek waren wij erg enthousiast over het kleurenpalet, de stoffen en de ideeën. Een mooi advies met twee verschillende indelingsopties voor de woonkamer. Mariska heeft goed geluisterd naar onze wensen, en deze zien wij ook terug in het ontwerp. Daarbij vonden wij de shoppinglist erg handig, zo weten wij direct waar alles te koop is. 

Wij kunnen niet wachten om ons nieuwe huis in te richten en te stylen. Wij weten zeker dat het straks helemaal naar ons zin is…ONS PALEISJE! 

Loes en Edzard, Wognum 

Twee jaar geleden hebben wij getekend voor ons nieuwbouwhuis. Door de vele interieurstijlen vonden wij het lastig wat nu precies bij ons past. Uiteindelijk kwamen wij via Instagram bij Mariska terecht en haar stijl was precies wat we zochten. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelden wij onze wensen en liet Mariska verschillende stijlkaarten en staaltjes zien waardoor zij een duidelijk beeld kreeg van onze smaak. Na ons gesprek ging Mariska aan de slag met een persoonlijk moodboard. Wij waren enorm verrast! Super mooi moodboard heb je voor ons gemaakt. Het straalde rust en warmte uit en gaf ons een knus gevoel. TOF!

Van de week kregen wij “het doosje” binnen gevuld met staaltjes en het ontwerpboekje. Het openen van het doosje was best wel spannend, maar wat zijn wij er BLIJ mee! Het is zo leuk om een persoonlijk doosje te ontvangen. Alle stoffen en staaltjes geven ons direct een goed beeld en gevoel hoe ons nieuwe interieur eruit komt te zien.

Wij hebben heel veel zin om met Mariska haar advies aan de slag te gaan!

Lianne en Samir, Berkel en Rodenrijs 

 

Je hebt ons echt geweldig verrast! Je maakte voor ons een moodboard wat echt 110% bij ons paste. Tijdens ons eindgesprek waren wij zo enthousiast over de indeling, de kleuren, de ensuite deuren en het opmaat gemaakte tv meubel. Dat dit een heel andere kijk op onze woning gaf. De stalen die je mee bracht, maakte de beleving compleet. Wij zijn gigantisch onder de indruk van jouw advies en hebben inmiddels de eerste stappen gezet om jouw advies te realiseren. Wij kunnen echt niets anders zeggen dan enorm bedankt voor jouw advies en geweldige ideeën!

Jurian en Zoë, Zwaag

Voor ons nieuw te bouwen woning in het Oosten van het land hebben wij advies ingewonnen bij Mariska. Middels het maken van moodboards hebben wij Mariska een beeld gegeven van onze smaak. In de samenwerking hebben wij gemerkt dat Mariska erg flexibel is, met tussendoor voldoende ruimte om vragen te stellen die langskwamen in het bouwproces, deze werden op korte termijn beantwoord. Inmiddels hebben wij een compleet interieuradvies van Mariska mogen ontvangen en wij zijn echt SUPER ENTHOUSIAST. Binnen het pakket wat geboden werd is alles netjes verzorgd in een ontwerpboekje, stalen en nadien een eindbespreking.

In September krijgen wij de sleutel van onze woning, het interieuradvies zal hierin zeker toegepast worden!

Annemieke en Gerrald, Wijhe  

Toen wij ons 2de nieuwbouwhuis kochten hadden we direct super veel zin om het in te richten maar de twijfel sloeg ook toe. Gaan we weer op safe spelen of willen we toch wat meer LEF! En toen was daar Mariska! Na een fijn gesprek bij ons thuis ontvingen wij aan de hand van onze wensen een moodboard, hierin zag je echt dat Mariska naar onze wensen geluisterd had. De warmte, sfeer en het beetje extra lef was duidelijk te zien, wij waren meteen enthousiast!

Toen Mariska uiteindelijk het plan persoonlijk kwam brengen kwamen we ogen te kort! Meteen bij het openen van het pakket voelden wij de warmte en sfeer waar we zo naar zochten. Het totale interieurplan was prettig gebundeld tot een mooi ontwerpboekje met daarbij alle stalen. Wat een LUXE!

Mariska wij zijn blij dat we met jou in zee zijn gegaan. We kunnen niet wachten om jou ideeën te realiseren, en daarna aan jou te showen.

Mooi om te zien dat je jou passie voor interieur zo mooi en duidelijk op papier kunt overbrengen aan iemand die daar minder verstand van heeft. Je hebt oog voor detail en bent fijn in de omgang, we voelden ons meteen op ons gemak bij je. 

Carina en Robin, Zwaag 

“Some people look for a beautiful place, other makes a place beautiful”

Volg mij op Instagram

Laten we kennismaken

Mariska Joor – Interieur
06 1441 87 88

KVK: 92397689 

mariska_joor@hotmail.com

Algemene Voorwaarden

11 + 3 =